JAG KANDIDERAR I VALET!

Att vi får vård och omsorg i alla skeden av livet är det största ansvar samhället har. Att det finns en nära vårdcentral- eller ett sjukhus som kan ge oss vård när vi är sjuka och ser till att vi kan komma vidare till rätt och högkvalitativ specialvård när vi sedan behöver det.

Inom vården ska det också finnas ett långsiktigt och klokt hållbarhetstänkande som gör att vi på bästa vis kan fördela våra resurser och få våra gemensamma pengar att räcka till. Till det hållbarhetstänkandet är en välmående personal som respekteras för sitt yrkeskunnande en av de allra viktigaste beståndsdelarna.

Det är långtifrån enkelt att få allt att gå ihop men jag tycker det är så pass viktigt att jag bestämt mig för att kandidera i Österbottens välfärdsområdesval 23:e januari 2022. Bor du i någon av Österbottens Kommuner eller städer så har du rätt att rösta i valet!

Olen ehdolla hyvinvointialuevaaleissa!
Candidate in County Elections in Ostrobothnia 23.1.2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: