NYKARLEBY SÖKER KOMMUNSTRATEGI

Under sommaren har staden dragit upp riktlinjer för hur man ska bygga en ny kommunstrategi. För att arbetet ska nå framgång och bli brett förankrat har det upprättats en arbetsgrupp för utvecklandet av centrum och en arbetsgrupp för utvecklandet av byarna.

Den 27.6 samlades ett tjugotal representanter från föreningslivet i byarna, lokalpolitiker och centrumaktivister. Arbetet i grupperna ska öppnas för att hitta en vision för hur Nykarleby ska se ut 2030.

Ett Välmående och aktivitet, Hållbarhet, Tillväxt och Livskraft samt Interaktion är viktiga variabler som ska genomsyra en relevant kommunstrategi.

Under den här mandatperioden är tanken att mycket arbete ska göras för att mejsla ut en strategi för hur vi ska uppnå våra målsättningar. På det viset fås en synligare och farbar vägkarta för politiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: