JAG KANDIDERAR!

Du har rätt att bli sedd!
Du har rätt att bli hörd!

Det här är viktiga, grundläggande saker som jag bär med mig i min politiska gärning. Att ta sig tid att lyssna på människor och genuint försöka förstå deras budskap. Det tror jag är en förutsättning för att man som politiker ska kunna hitta vägen fram till de rätta besluten.

Att visa respekt mot människor, modigt ta sig an nya utmaningar och försöka förstå helheter och sedan följa de beslut man fått vara med om att fatta tror jag att har gjort att gjort att många människor velat stöda och se mig ställa upp i Riksdagsvalet 2023.

Det är en utmaning som jag också svarar på.

Du kan rösta på mig i riksdagsvalet i april nästa år

Låt din röst bli hörd och låt din röst bli avgörande!

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023

Pohjanmaa on yhteinen asia
Käytäthän ääntäsi eduskuntavaaleissa, se on se ratkaiseva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: