Lättsam, hjälpsam och för det mesta något att säga. Det vill jag åtminstone tro är en beskrivning som stämmer in på mig ganska bra.

Men som med alla andra människor är sanningen mera komplex än så. Jag är en nyfiken person som vill att det ska hända saker runtomkring mig. Jag hänger gärna på när någon av alla de duktiga människor jag har förmånen att få umgås med hittar på något och i värsta fall hittar jag på något själv.

Jag har vandrat längs många stigar i livet. Jag började studera historia på universitet efter en snårig arbets- och studiekarriär som gick mellan industriarbetare, merkonomstudier, media- och journalistikstudier och caféföretagare. Lärarbanan var länge utstakad för mig men jag trivs idag i min roll som organisationstjänsteman med omfattande ansvar för, ofta, krävande processer inom kommunikation och intressebevakning.

Politiken är en viktig del av mitt liv och efter tjugo år som fullmäktigeledamot i min hemstad och med flera ledande uppdrag inom bl.a. Österbottens Förbund, Finlands Svenska Folkting och olika näringslivsorganisationer så känner jag fortsättningsvis samma intresse att få vara med och fatta beslut om saker som berör oss alla och som för vårt samhälle framåt.

Min familj är ständigt närvarande och jag har varit tacksam över de fina, lugna år som vi fått tillbringa i den lyckliga staden Nykarleby.

%d bloggare gillar detta: